MEZU DESIGN

Mezu design staat voor hoogwaardige meubelen die elk uniek zijn. Door steeds te vernieuwen en processen te optimaliseren worden onze producten mooier en exclusiever. Op deze manier proberen wij een combinatie te maken van design, kunst en meubel ontwerp.

Onze passie voor meubelontwerp is ontstaan uit een liefde voor alles wat niet ‘normaal’ is, dit onderscheid ons van de rest. Niet alleen experimenteren wij met pigmenten en houtsoorten maar ook het gebruik van metalen maakt ons anders dan anderen. Hierdoor kunnen wij elk meubel passend maken in ieder interieur.

Onze specialisatie is op het gebied van epoxy meubelen, maar onze kennis op het gebied van het maken van andere meubelen is extensief. Hierdoor maken wij ook graag andere bijzondere projecten klein of groot. Met de klant om tafel en ideeën tot leven doen komen, is waar bij ons de grootste voldoening ontstaat. Wij kijken graag na de houtsoorten die wij kunnen combineren, met verschillende pigmenten en metalen om iets uniek te maken. Daarbij spreekt het voor zich dat alles op de gewenste maat wordt verwezenlijkt.

Wij maken uiteraard niet alleen eettafels. Naast eettafels maken wij ook salontafels, bijzettafels, bar tops, tv meubelen, kasten en banktafels.
Maar ook voor de aller kleinste projecten zoals dienbladen, hapjes planken en kaarthouders kan je bij ons terecht.

Dus ben je op zoek naar een tafel, bar top, tv meubel of dienblad. Neem dan snel contact op.